Bursać: Je li to ona Banjaluka iz '92. koja ćuti, dok srbijanski specijalci ubijaju

Bursać: Je li to ona Banjaluka iz '92. koja ćuti, dok srbijanski specijalci ubijaju

Na sinoćnja dešavanja u Banjoj Luci osvrnuo se i Dragan Bursać, a on je na svom Facebook profilu pitao da li je ovo ista ona Banja Luka koja se pravila "blentava" i 1992. godine.

Status Dragana Bursaća prenosimo u cijelosti.  

"Gradonačelnik Banjaluke večeras je bio sve ono što je bezmuda Banjaluka zadnje tri decenije. Ljigavo, nepismeno, tobože neinformisano stvorenje, koje se pravi da ne poznaje mračnu prošlost Banjaluke (čitaj ubijanje i protjerivanje nesrba).

Po Radojičiću ovo večeras nije slika mirne i građanske Banjaluke (Sic!).

Je l’ to ona Banjaluka iz ‘92. koja ćuti, pravi se blentava, dok srbijanski specijalci ubijaju ljude koji se drugačije zovu?

O, pa da, to je ista ta “fina Banjaluka”, što se bahati po pabovima, dok im komšiju dva puta u nekoliko dana proganjaju specijalci, samo zato što pita, ko mu je ubio dijete?!

Ljudi, ne zajebavajte se, ovo večeras je demonstracija mafijaškio-partijske diktature, koja se trudi da pokaže svijetu kako je u njoj sve OK. Od opskurne kandidature za Evropsku kulturnu prestonicu, do pokušaja organizivanja koncerta na mjestu torture, sile i nepravde", napisao je Bursać. 

Komentari (0)

Još uvijek nema komentara. Postavite prvi komentar!

Ostavi komentar