Auto za šeike: Mercedes Viano Klassen skriva neviđenu količinu luksuza

Njemačka firma Klassen koja se bavi prerađivanjem automobila, kao bazu je uzela Mercedesov Viano i od njega napravila vozilo koje nudi neviđenu količinu luksuza, prenosi Automobil.hr.

- Sigurni smo da će Klassen imati pune ruke posla kad slike koje vam danas donosimo dospiju do raznih šeika, multimilijardera ili rap zvijezda – navodi ovaj portal specijaliziran za automobile.

Dovoljno je reći da će ovo vozilo biti predstavljeno na sajmu automobila u Monaku koji se održava pod pokroviteljstvom porodice Rothschild koja je već više od dva stoljeća predmet teorija zavjera u kojima su okarakterizirani kao vladari svijeta iz sjene.

Klassen je kao bazu uzeo Mercedesov Viano, prepolovio ga i dodao kompletno novi središnji dio iz čega je proizašla produžena verzija za kojom bi se sada vjerojatno i okrenuli. No, najveće promijene Viano je doživio iznutra. Iako ne znamo tačan broj, vjerujemo da je «cijelo krdo krava platilo životima kako bi se u kožu obukla čitava unutrašnjost». Gotovo svime što se nalazi u automobilu upravljate daljinski putem aplikacije na tabletima, a kako u stvari izgleda unutrašnjost ovog luksuznog aviona na kotačima možete pogledati u videu koji vam donosimo u nastavku.

 

Komentari (0)

Još uvijek nema komentara. Postavite prvi komentar!

Ostavi komentar