Sebija Izetbegović: Naš narod je previše pametan da bi nasjeo na laži

Sebija Izetbegović: Naš narod je previše pametan da bi nasjeo na laži

Kandidatkinja Stranke demokratske akcije za Parlament Federacije BiH na proteklim izborima, direktorica Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu Sebija Izetbegović, prema dosad objavljenim podacima CIK-a BiH, osvojila je najviše glasova u izbornoj jedinici 11 više od 9.000 glasova nakon što su obrađeni glasovi sa 220 od 303 biračka mjesta u ovoj jedinici, prenosi Fena.

"Istinski me obradovao uspjeh SDA na ovim izborima. Članica sam stranke od osnivanja. Pobjeda gospodina Šefika Džaferovića je kruna svega. Bošnjački član Predsjedništva BiH je izuzetan pravnik, čovjek izvrsnog političkog iskustva, stabilan i ima ono što je osnovno, a što niti jedna škola ne može nadoknaditi, dobro vaspitanje", kaže Izetbegović.

Za svoj uspjeh kaže da ga je i očekivala.

"Znaju ljudi da sam vrijedan radnik, da sam ukinula privilegije lijenčinama i neradnicima, ukinula lopovluke i štetne ugovore, prljavštinu i nerad. Volim svoj narod, volim svoju zemlju i glasači su to prepoznali. Hrabro sam se nosila sa svim brutalnim uvredama i napadima. Nisam ustuknula nego sam bivala sve hrabrija, a rezultati rada sve bolji. Tako ću raditi za svoj narod i za svoju zemlju uvijek ako Bog da", poručila je Izetbegović.

 

Komentari (0)

Još uvijek nema komentara. Postavite prvi komentar!

Ostavi komentar