Ramljak ponudio ostavku na mjesto povjerenika za Agrokor?

Ramljak ponudio ostavku na mjesto povjerenika za Agrokor?

Više hrvatskih portala objavilo je u utorak navečer kako je Ante Ramljak, prema neslužbenim informacijama, podnio ostavku na mjesto izvanrednog povjerenika za Agrokor te da o tome traju razgovori u Banskim dvorima. 

 Večernji list tako, pozivajući se na neslužbene izvore, piše da su u hrvatskoj Vladi cijelu večer trajali razgovori između hrvatskog premijera Andreja Plenkovića i njegovog najužeg tima s predstavnicima vjerovnika Agrokora i Antom Ramljakom, javlja Fena.

 Ramljak je, navode, zbog stalnih napada i pritisaka odlučio ponuditi ostavku, čemu su se navodno usprotivili predstavnici vjerovnika, prenosi Hina.

 Pozivajući se na dobro obaviještene izvore bliske dobavljačima Agrokora, s N1 također kažu kako je Ramljak poslijepodne Vladi ponudio svoju ostavku.

 Od izvora bliskih premijeru Plenkoviću, N1 saznaje kako je premijer intenzivno posvećen razrješenju situacije oko Agrokora te s koalicijskim partnerima komunicira o nekoliko mogućih scenarija.

 Jedan scenarij, po njima, uključuje odlazak potpredsjednice Vlade i ministrice privrede Martine Dalić i Ante Ramljaka, drugi pretpostavlja odlazak Ramljaka, a prema trećem scenariju ne odlazi nitko, ali Ramljak dobiva dodatne suradnike.

 Da je Ramljak ponudio ostavku neslužbeno prenosi i Jutarnji list, na čijem portalu piše kako u Banskim dvorima cijele večeri traju sastanci o situaciji u Agrokoru i njegovoj budućnosti, da je tim sastancima prisustvovao i Ramljak, a iz zgrade Vlade, i to na stražnji izlaz, izašao je u ponedjeljak oko 21,20 sati.

Komentari (0)

Još uvijek nema komentara. Postavite prvi komentar!

Ostavi komentar