Vučić nakon sramne proslave u Lukavici: Ponosan sam na sina Danila

Vučić nakon sramne proslave u Lukavici: Ponosan sam na sina Danila

Predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić, reagirao je na, kako tvrdi, napada na njegovog sina zbog prisustva proslavi neustavnog "dana RS" u Istočnom Sarajevu, zajedno sa srbijanskim zvaničnicima, što inače jasno demaskira njegovu tobože pomirljivu politiku. 

"Ovo smo moj prvenac Danilo i ja. Slikali smo se u okolini manastira Hilandar prije dva dana. Odmah poslije toga krenuli su najodvratniji napadi ne samo na mene, već i na moje dijete zato što je otišao na proslavu dana RS u Banja Luku i Istočno Sarajevo", naveo je predsjednik Srbije.

Lagali su, požalio se Vučić, podjednako i tajkunski mediji u Beogradu, i zagrebački i sarajevski, kako je dio zvanične delegacije Srbije, kako to ni Staljin ni Tito nisu radili, a odlazak na oba mjesta bila je samo Danilova želja i ništa više.

"Uzgred, kao otac, ponosan sam što je mom starijem sinu ljubav prema RS i našem narodu važnija od svih drugih stvari i nadam se da sam makar malo doprinio vaspitavajući ga na takav način. A sad, pišite šta hoćete. Živjela Srpska, živjela Srbija!", naveo je Vučić na instagram profilu.

Komentari (0)

Još uvijek nema komentara. Postavite prvi komentar!

Ostavi komentar