RUŽICA SI BILA, SADA VIŠE NISI Kolinda Grabar Kitarović gubi podršku u Hrvatskoj

RUŽICA SI BILA, SADA VIŠE NISI Kolinda Grabar Kitarović gubi podršku u Hrvatskoj
Prema novim istraživanjima u Hrvatskoj, glavni konkurent akutalnoj predsjednici Kolindi Grabar Kitarović na predsjedničkim izborima bio bi Zoran Milanović.
Kada bi sada bili održani predsjednički izbori u Hrvatskoj aktualna predsjednica i kadidat HDZ Kolinda Grabar-Kitarović osvojila bi 28,5 posto glasova, kandidat SDP Zoran Milanović 24,8, a na trećem mjestu bio bi nezavisni kandidat Miroslav Škoro sa 18,2 posto glasova.
Ovo su rezultati ankete HRejtinga koja je objavljena u subotu. Rezultate HRejtinga, istraživanja koje za njih provodi agencija Promocija plus objavila je Hrvatska-radio televizija.
Portal Indeks navodi da je od 21. svibnja kada je posljednji put bilo objavljeno ovo istraživanje do danas Grabar Kitarović izgubila 6,17 posto podrške, a da je gotovo isto toliko napredovao Zoran Milanović za 6,27.
Najveći napredak ostvario je Miroslav Škoro, jer je podrška koju ima među biračima veća za 8,86 posto u odnosu na istraživanje provedeno u svibnju . HRejting je naveo da je u istraživanju ispitano 1.400 osoba sa pravom glasa, kao i da je statistička greška od plus-minus 2,62 posto, a razina pouzdanosti 95 posto.

Komentari (0)

Još uvijek nema komentara. Postavite prvi komentar!

Ostavi komentar