Kampanja na Vrelu Bosne | Konaković: Vratit ćemo političku scenu BiH na fabričke postavke

Kampanja na Vrelu Bosne | Konaković: Vratit ćemo političku scenu BiH na fabričke postavke
Narod i Pravda je predizbornu kampanju započeo puštanjem bijelih golubova "koji šalju poruku slobode i hrabrosti koja je potrebna svim građanima BiH"., saopćeno je iz ove stranke.

Na obilježavanju početka predizborne kampanje, pored građana, bili su prisutni i kandidati stranke.

"Naše poruke trebaju zabrinuti one koji nas se jako plaše na političkoj sceni, one koji su pokrali ovu zemlju i od kojih ćemo sve oteto ovom narodu ako Bog da vratiti. Učinit ćemo sve da mladi i oni stariji ljudi koji idu iz Bosne i Hercegovine, ostanu i da se naseljavanje koje krasi ovo korito rijeke Bosne dešava u cijeloj Bosni i Hercegovini", rekao je Konaković.

Dodao je da im je svaki pedalj ove zemlje nam jednako važan, kao što je važan i Sandžak i drugi historijski vezani dijelovi za Bosnu i Hercegovinu za koju će se boriti, na političkoj sceni, "a ne daj Bože i nekim drugim sredstvima ukoliko to bude potrebno".


"Sa Vrela Bosne, šaljemo jasnu poruku da nećemo stati dok počinioci ubistva Dženana Memića u nekoliko stotina metara niže u Aleji i ostalih zlodjela u BiH ne budu pronađeni i kažnjeni. Kandidatima je poručeno da u kampanji ne rade ono što se na političkoj sceni radi inače. Iza onoga što kažete stojite imenom i prezimenom, iza toga stojite pod zastavom Naroda i Pravde. To je drukčija politička stranka, u kojoj su etika i moral na prvom mjestu. Nemojte iznevjeriti te vrijednosti, pa i po cijenu izbornog rezultata. Ne treba nam nikakva lažna pobjeda", zaključio je Konaković.

Komentari (0)

Još uvijek nema komentara. Postavite prvi komentar!

Ostavi komentar