Nova zvijezda u tuš kabini - hansgrohe Raindance E

Nova zvijezda u tuš kabini - hansgrohe Raindance E

Kvadratno, elegantno, izražajno – najčešće imamo na umu kada uređujemo kupaonski enterijer.  Baš tako možemo opisati dizajn hansgrohe Raindance E tuša, našeg tehnološki naprednog saveznika u domu.  

Air tehnologija omekšava vodene kapljice i stvara osjećaj kiše. Središnje mlaznice su gusto raspoređene i omogućavaju nam temeljno ispiranje sapunice. Mlaznice na obodu diska imaju efekt masaže, pa tako opuštamo ramena i gornji dio leđa.

Tek kada zakoračimo u tuš kabinu, shvatamo koliko je njena funkcionalnost važna. Mogućnost okretanja Raindance E tuša pruža dodatnu pogodnost pri tuširanju i lako se rasklapa za čišćenje. Njemu sličan, model koji se montira na zid, ima ručicu za tuširanje koja je povezana sa gornjim diskom. Tuš set (Showerpipe) prekriven je visokokvalitetnim staklom, praktičnim za odlaganje kupki i šampona.

Raindance E nam omogućava da budemo arhitekte svog prostora. Izmještanjem tuša i kontrolne jedinice u ugao ili van centra imamo više prostora u samoj kabini, a u skladu sa ličnim ukusom možemo kombinovati zidne i skrivene, ugradne termostate i miksere za vodu.

I ono što nam je najvažnije kada izađemo iz kupatila – modeli su opremljeni EcoSmart tehnologijom, koja značajno smanjuje potrošnju vode.  

Više informacija o hansgrohe brendu možete pronaći na www.hansgrohe.rs  

 

Komentari (0)

Još uvijek nema komentara. Postavite prvi komentar!

Ostavi komentar