U petak “Info dan Halal industrije”

Privredna komora FBiH, kroz Asocijaciju Halal industrije u cilju promocije domaće Halal industrije u saradnji sa Agencijom Islamske zajednice za certificiranje Halal kvaliteta u Bosni i Hercegovini organizira ”Info dan Halal industrije” koji će se održati u petak, 22. decembra sa početkom u 13.00 sati u Komori na adresi ul. Branislava Đurđeva br.10 u Sarajevu.

U okviru “Info dana Halal idustrije” pripremljen je sadržajan program, koji obuhvata predstavljanje firmi članica Asocijacije, kao i izlaganje direktora Agencije za certificiranje Halal kvalitete u BiH za sve domaće posjetioce kao i predstavnike diplomatskog kora, prenosi Halal magazine.

Nakon uvodnog obraćanja i otvorenje “Info dana Halal industrije” od strane Emira Pašića sekretara Asocijacije HIA P/G K FBiH, prisutnima će se obratiti Nihad Imširović, direktor kompanije Klas Sarajevo.

Uslijedit će predstavljanje članica Ascijacije, te prezentacija o potencijalima i značaju Halal industrije Amira Sakića direktora Agencije za certificiranje Halal kvaliteta.

 

Komentari (0)

Još uvijek nema komentara. Postavite prvi komentar!

Ostavi komentar