Tuširanje pod puderastim vodenim plaštom

Temperaturu vode za tuširanjenajčešće biramo u skladu savremenskim uslovima. Ljeti volimo da se rashladimo, a zimi naparimo kupatilo dok se ne ugrijemo dovoljno. Ipak, ima nešto što nam uvijek prija – savršeno nježan i raspršen mlaz vode. Upravo ta želja bila je podsticaj inžinjersko-tehničkom timu AXOR-a za kreiranje inovativne PowderRain tehnologije usponskih tuševa. AXOR 350_Overhead Shower_Ambience.jpg - Tuširanje pod puderastim vodenim plaštom

Mikromlaznice raspršuju kapljice tako da se mlaz ne odbija od tijela, stvarajući osjećaj svilene kiše. Preko hiljadu gusto raspoređenih mikro mlaznica koje disk AXOR 350 1jettuša posjedujeolakšava ispiranje sapunice, pa je ovakvo tehnološko unapređenje pogodno i za brzo tuširanje kada nam dinamičan životni tempo ne dozvoljava drugačije.

AXOR_ShowerHeaven 1200_Set_38__aan37002_tif.jpg - Tuširanje pod puderastim vodenim plaštom

Spoj avangardnog dizajna i moderne tehonologije koji nam dolazi iz Hansgrohe Grupe pruža osjećaj koji nam je potreban u domu –dugotrajan kvalitet koji se jednostavno prilagođava potrebama i željama svih članova porodice.

Više informacija možete pronaći na:

www.hansgrohe.rs

www.facebook.com/hansgrohe

www.axor-design.com

www.facebook.com/axor.design

 

Komentari (0)

Još uvijek nema komentara. Postavite prvi komentar!

Ostavi komentar