Užitak tuširanja uz uštedu vode, koji će nas razmaziti

Užitak tuširanja uz uštedu vode, koji će nas razmaziti

Naše zadovoljstvo pod tušem može biti još većekada, pored opuštajućeg osjećaja, ne razmišljamo ni o tome koliko smo vode potrošili. Jasan dizajn i precizno usmjeren mlazhansgrohe Croma 280 usponskog tuša, u kombinaciji sa inovativnom tehnologijom koja štedi vodu,omogućavajuda se bezbrižnoposvetimo sebi.

Metalni sprej tuš pozamašneveličine jeizdržljiv i može se rastaviti kako bi čišćenje bilo lakše.Sprječava bespotrebno prskanje usmjeravajući mlaz na tijelo, a uz pomoć EcoSmart tehnološkog unapređenja trošiduplo manje vode od tradicionalnog tuša.

Pored toga,hansgrohe Croma Select 280 tuš kombinuje sve komponente u praktičan sistem - usponski i ručni tuš, držač, termostat i crijevo. Pogodan je za nove građevinske projekte ili redizajn kupatila. Horizontalna ručka tuša okreće ga u željeni položaj što olakšava postavljanje u malom kupatilu.

Kao dodatak prijatnom osjećaju rominjanja vode, hansgrohe Croma Select S Multi ručni tuš nudi tri različite vrste mlazovapritiskom na dugme. Ugrađeni hansgrohe Ecostat Comfort termostat omogućava precizno podešavanje temperature, kako voda ne bi bila prevruća.

Bilo da sređujemo novi dom ili smo odlučili da dotjeramo stari, hansgohe Croma 280 tuš sistem rješava izbor uz pomoć dvije dodatne verzije: sa jednoručnim podešivačem i za upotrebu sa postojećim slavinama i podešivačima, pogodnim za projekte renoviranja.Spajajući sve što nam treba pod tušem u jedinstven sistem, hansgrohe pretvara vodu u impresivno iskustvo.

 

 

 

 

Komentari (0)

Još uvijek nema komentara. Postavite prvi komentar!

Ostavi komentar