Edhem Fočo: Veza medija i obrazovanja (Video)

Edhem Fočo: Veza medija i obrazovanja (Video)

Edhem Fočo je izvršni direktor Al Jazeera Balkans. Govori šest jezika, živio je u Aziji 20 godina, posjeduje izuzetno iskustvo u vođenju i upravljanju u biznis svijetu. S njim na čelu Al Jazeera je osvojila brojne nagrade i postala jedan od vodećih medija u regionu.

Kako je nastala Al Jazeera Balkans, gdje je ona danas, koja je veza medija i obrazovanja, kakvo obrazovanje trebaju imati novinari, kako izgleda školovanje iz roditeljskog ugla i šta Besjede mogu naučiti od Edhema - gledamo i slušamo...

Edhem Fočo se povodom gostovanja u "Besjedi" oglasio na društvenim mrežama.

"Namir Ibrahimovic i Nedim Krajisnik rade sjajnu stvar. Zapravo, mnogo sjajnih i korisnih stvari. Jedna od tih stvari je i podcast posvećen obrazvanju i meni je bila velika čast učestvovati u jednoj epizodi. Bez lažne skromnosti, ja sam jedan od najslabijih gostiju ovog podcasta. Preporučujem da pogledate bar neke emisije, mnogo toga se nauči, a neke su i "eye-opener". U svakom slučaju, ovdje nas trojica pričamo o svemu i svačemu, vjerovatno sam bio opširan, ali šta ću. Hvala Besjede o obrazovanju i naprijed hvala onome ko pogleda makar dio emisije", naveo je Fočo.

Komentari (0)

Još uvijek nema komentara. Postavite prvi komentar!

Ostavi komentar