Đukanović: Srpska pravoslavna crkva perjanica velikosrpskog nacionalizma (Video)

Đukanović: Srpska pravoslavna crkva perjanica velikosrpskog nacionalizma (Video)

Srpska pravoslavna crkva je perjanica velikosrpskog nacionalizma i ruskih imperijalnih interesa na Balkanu, poručio je večeras u Pressingu televizije N1 predsjednik Crne Gore Milo Đukanović.

Kazao je da prihvata volju građana i da neće opstruirati formiranje nove vlasti.

''Bilo je najava od političke konkurencije da će se dosadašnja vlast baviti nekim postizbornim političkim inžinjeringom. Od prve izjave na dan izbora nakon što su prvi rezultati stigli, saopštio sam da prihvatamo volju građana i da nećemo opstruirati formiranje nove vlasti'', rekao je poručivši da je posljednji mandat na mjestu predsjednika stranke dobio krajem prošle godine te da će tragom izbornih rezultata biti održan vanredni stranački kongres gdje će se razgovarati o svim pitanjima pa i o kadrovskim promjenama.

Kako misli braniti Crnu Goru kada će nova većina preuzeti sve poluge vlasti u Crnoj Gori?

''Već sam objašnjavao tu nedoumicu koja se pojavila u jednom dijelu javnosti. Kazao sam da prihvatamo rezultate izbora, da nećemo opstruirati i usporavati proces i da je to najbolji odgovor DPS i dosadašnje vladajuće kolacije prema interesima Crne Gore'', pojasnio je gost N1.

Prema njegovim riječima, za interese države radit će po svaku cijenu.

''Mi po svaku cijenu radimo u interesu Crne Gore i ovo što smo uradili priznanjem rezultata izbora mi smo prevashodno vodili računa o međunarodnom ugledu Crne Gore'', naglasio je on.

Komentari (0)

Još uvijek nema komentara. Postavite prvi komentar!

Ostavi komentar